Apparaten en accessoires
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Eiwitten
2.52 g
Koolhydraten
16.99 g
Vetten
16.86 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekookte pasta
20min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Paprika's in zoetzure saus
30min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Canapé met ei
10min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Bloemkool met kaas
55min